';

UW KLUIS GAAT NIET MEER OPEN
Het komt dagelijks voor.
EEN KLUIS OF SAFE

Uw waardevolle documenten liggen er veilig beschermd.

U bent de kluissleutel kwijt of is deze ontvreemd? Bent u de cijfercode vergeten of wordt de code niet meer geaccepteerd? Wat ook kan voorkomen, is dat u te maken krijgt met een zogenaamde lockout. Dan bent u als het ware buitengesloten. De kluis werkt niet meer. In alle gevallen staat u voor een probleem. Toch is het in deze situaties nog steeds mogelijk om uw kluis of safe weer te openen. Dat vraagt om een goede kennis van zaken en het juiste gereedschap. Ons bedrijf voert de opening uit van alle soorten merken kluizen en safes. Dat doen wij met zo min mogelijk schade. Wij repareren ook nagenoeg onzichtbaar de kleine beschadigingen die onvermijdelijk ontstaan. Bijvoorbeeld kleine boorgaatjes.

Het openen van kluizen en safes
Al onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het openen en repareren van alle merken kluizen en safes. Door onze speciale hoogwaardige precisie gereedschappen gaan wij geen uitdaging uit de weg en helpen u graag met uw probleem.
Het repareren van Kluizen
Bij de meeste kluizen en safes is het vaak onvermijdelijk dat er minimale schade ontstaat bij het openen. Denk aan bijvoorbeeld kleine boorgaatjes. Kluis Openen herstelt de schade, vaak onzichtbaar, in overleg met de klant zodat u daarna weer de kluis verantwoordt kunt gebruiken.
Advies en levering Kluizen en Safes
Kluis Openen kan op verzoek advies leveren over waardeberging waardoor u de juiste keuze kunt maken voor het type waardeberging en het beschermingsniveau dat u nodig heeft. Wij kunnen tevens bijna alle merken kluizen en safes leveren.
Opleidingen en trainingen
De opleidingen en trainingen zijn specifiek bedoeld voor vakmensen die werkzaam zijn in de branche. Denk aan kluismonteurs en security-personeel. Al onze trainingen zijn effectief en helder opgezet. Voor meer informatie neem contact met ons op.
ONZE DIENSTEN
Wij helpen u graag verder.