';

LAGE BASISTARIEVEN

De specialist in Nederland in het openen en repareren van alle merken kluizen.

delimiter image

Uw kluis gaat niet meer open? Kluis Openen is 24/7 beschikbaar voor hulp. Wij openen en repareren alle merken en herstellen eventuele schade. En dit tegen lage tarieven. Maak direct een afspraak met ons.

HOE BEPALEN WIJ ONS TARIEF?

Het openen van een kluis is specialistisch werk. Dat vraagt veel kennis en de juiste gereedschappen. Daarnaast is elke kluis en situatie uniek en is een kluisopening soms urgent. Al deze elementen spelen mee in het tot stand komen van de prijs. Aan de hand van de gegevens die u verstrekt, doen wij ons best om van tevoren aan te geven welke kosten u ongeveer kunt verwachten. Wanneer onze specialist bij u ter plaatse is, kan hij nog nader specificeren wat de kosten ongeveer zullen zijn. Er is dus geen standaard prijs voor dit soort werk. Wel hanteert Kluis Openen lage basistarieven en werken op basis van no cure, no pay. Dat laatste is vooral een garantie voor u als klant en is bedoeld voor het onwaarschijnlijke geval dat wij er ooit niet in slagen om een kluis te openen.

BASISTARIEVEN
Op basis van no cure, no pay.
 • Uurtarief en starttarief: € 80,- voor het eerste uur, na het eerste uur wordt per 15 minuten € 20,- afgerekend
 • Voorrijden: €100,- binnen een straal van 100 km vanaf Breda
 • Spoed voorrijden binnen 36 uur: € 125,- binnen een straal van 100 km vanaf Breda en in de Randstad
 • Voorrijden buiten de regio: € 150,- voorrijkosten (met uitzondering van de Wadden-eilanden)
 • Eventuele reparatiekosten: In overleg met onze klanten
 • Extra kosten: Voor het verbruik van materialen, boren en specialistisch gereedschap wordt indien van toepassing extra kosten in rekening gebracht
AANVULLENDE VOORWAARDEN
Duidelijke prijsafspraken
 • Onze tarieven zijn geldig op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur.
 • Buiten werkdagen en bovenstaande uren rekenen wij een toeslag van 50%.
 • In het weekend en/of op feestdagen bepalen wij de toeslag in overleg met onze klanten. Standaard geldt hier een toeslag van 100%.
 • Voor het openen- en repareren van (middel) zware kluizen, safes of brandkasten maken wij altijd eerst een offerte.
 • Voor het opmaken van een offerte zullen wij u altijd om een foto vragen van uw kluis, safe of brandkast.
 • Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.
WAT WIJ DOEN

Passie voor techniek

Ervaring en deskundigheid
Ervaring en deskundigheid
Onze monteurs behoren tot de beste specialisten in het openen en herstellen van alle merken kluizen, safes en brandkasten. 
24/7 bereikbaar
24/7 bereikbaar
Kluis openen is op werkdagen bereikbaar van 08:00 - 17:00 uur op telefoonnummer 0162-22 57 05. Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar op telefoonnummer 06-55 77 05 17.
Specialistisch gereedschap
Specialistisch gereedschap
Een kluis openen vraagt deskundigheid en ervaring. Door de grote variatie in kluizen en safes wordt er veel specialisme gevraagd van de monteur. Kluis Openen werkt met het beste gereedschap en precisie instrumenten op de markt. Hierdoor beperken we de eventuele schade die we aan de kluis maken bij het openen. Kluis Openen herstelt in bijna alle situaties uw kluis weer  zodat u deze weer zorgeloos kunt gebruiken. 
Landelijke dekking
Landelijke dekking
Kluis Openen opent en herstelt kluizen en safes in heel Nederland en Vlaanderen en werkt samen met diverse collega bedrijven. Dus bent u woonachtig in de omgeving van Breda, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Weert, Arnhem, Nijmegen, Zwolle, Apeldoorn, Drenthe, Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Gelderland, Friesland, Groningen, Maastricht, Venlo, Amersfoort, Groningen, Leeuwarden, Moerdijk, Goes, Vlissingen, Antwerpen, Den Haag, Den Helder dan helpen wij u graag verder.