';

NOODOPENINGEN VAN WAARDEBERGINGSMIDDELEN
En het uitvoeren van reparaties.
OPLEIDING

Algemene informatie.

Het openen en repareren van waardebergingsmiddelen is een erg specialistisch beroep. Het vraagt om een goede uitgebreide kennis van waardekasten, kluizen en sloten. Daarnaast is het een vaardigheid die ook afgeschermd moet worden van kwaadwillenden. Deelnemers aan deze opleiding dienen derhalve ook van onbesproken gedrag te zijn en een recente VOG te overhandigen voor aanvang van de cursus. Het is aan de opleider ook voorbehouden potentiele deelnemers te weigeren. De cursus biedt diverse openingsmethoden op diverse waardebergingsmiddelen en diverse sloten. Van de cursist wordt naast de VOG verwacht ook te beschikken over eigen gereedschap. De opleider kan ook, in overleg, zorg dragen voor specialistische gereedschappen en middelen. Tevens bestaat de mogelijkheid gereedschappen te “huren” voor de duur van de opleiding.

Er bestaat ook de mogelijkheid voor een dagopleiding voor één specifieke vaardigheid. Hierbij moet u denken aan een opleiding van € 450,00 ex BTW per dag (8 a 9 lesuren). Hiervoor heeft de cursist geen eigen middelen nodig.

Het maken van Beveiligingsaudits
Het houden van beveiligingsaudits is een vak apart. Je moet kennis hebben van de lokale situatie en daderprofielen. Daarnaast is het van belang te weten wat een opdrachtgever wil bereiken en wat deze daarbij wel en niet accepteert. Niet iedereen wil bijvoorbeeld in een bunker wonen. Anderen willen dat beveiligingsmaatregelen niet zichtbaar zijn of juist wel. De opleiding biedt diverse audit-opties en handleidingen voor de uitvoering hiervan.
Opstellen van beveiligingsadviezen
Een beveiligingsadvies is een onafhankelijke beschrijving van diverse opties om te komen tot een gewenste situatie waarbij de opdrachtgever zich “veilig voelt”. Dit is een subjectief gegeven. 100% veiligheid bestaat namelijk niet. Het is altijd een afweging tussen ingezette maatregelen , afgewogen kosten en het te bereiken doel. Vandaar dat een goed beveiligingsadvies meerdere opties beschrijft met daarbij de voor en nadelen van elke optie. De opleiding biedt inzage en training in het opstellen en geven van beveiligingsadviezen.
PVR Secure
PVR secure is een adviesbureau en levert geen personeel en technische beveiligingsmiddelen maar beveiligingsplannen. Deze beveiligingsplannen kunnen zich richten op een specifiek deelgebied of als integraal plan worden opgemaakt. Het geheel wordt voorzien van plattegronden en foto’s.
Aanmelden
Op basis van de behoefte, de duur van de opleiding en hetgeen u door de opleider wil laten verzorgen, wordt de prijs per opleiding en deelnemer bepaalt. Door het individuele karakter van de opleidingen is het onmogelijk de kostprijs op voorhand te geven. Indien u interesse heeft of meer informatie wilt dan kunt u contact met ons opnemen via info@kluisopenen.nl.
OVERIGE OPLEIDINGEN
Bij interesse neem contact met ons op.